+382 20 662-580, +382 20 662 590

Preduzeće danas

 

 

Vestibulum id urna

Preduzeće Metalac Market Podgorica d.o.o. je trgovinsko preduzeće u okviru Metalac Grupe. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i prodaja robe iz asortimana pod robnom markom Metalac i trgovačkom markom Sigma na tržištu Crne Gore, putem veleprodaje i sopstvenih maloprodajnih objekata. Asortiman Metalac Marketa Podgorice čini više od 2000 artikala. Pored toga, bavi se trgovinom na malo i robama široke potrošnje iz programa Beko, Gorenje, Alfa-plam Vranje, LG itd.

 • Raspolaže sa preko 1500 m² poslovnog i magacinskog prostora na izlazu iz Podgorice na magistrali prema Baru i Petrovcu.
 • Maloprodajni lanac sadrzi 12 prodavnica širom Crne Gore. 
 • Sjedište preduzeća je u Podgorici u ulici Simona Ivanova broj 1, gdje se nalazi i prodajno izložbeni salon sa kompletnim asortimanom robne grupe Metalac kao i trgovačkom markom Sigma, takodje i Ceškim Porcelanom THUN i Poljskim porcelanom Cmielow.
 • Danas Metalac Market Podgorica ima 48 zaposlenih radnika. 
 • Potrudili smo se da našim potrošačima ponudimo razne vrste plaćanja, kako bismo svima omogućili da što nesmetanije obavljaju svoju kupovinu. Gotovim novcem, karticama, kreditom do 10 rata uz ovjerenu administrativnu zabranu po trenutno važećoj politici prodaje. Svaki mjesec imamo izuzetne akcije kojima nastojimo da se još više pribiližimo potrošaču. Nadamo se da smo ovim putem uspjeli da vas obavijestimo o našoj ponudi, ali će nam svakako biti izuzetno zadovoljstvo da nas posjetite.

Kontakt

 • icon
  Adresa: Podgorica, Simona Ivanova 1,
  (na izlazu iz Podgorice na magistrali prema Baru i Petrovcu)
 • icon
  Tel : (+382) 20 662 580, (+382) 20 662 590, (+382) 69 322 384
 • icon
  Radno vrijeme : Ponedeljak - Petak: 8 - 16 pm

O nama

Preduzeće Metalac Market Podgorica d.o.o. je trgovinsko preduzeće u okviru Metalac Grupe. Osnovna djelatnost preduzeća je uvoz i prodaja robe iz asortimana pod robnom markom Metalac i trgovačkom markom Sigma na tržištu Crne Gore, putem veleprodaje i sopstvenih maloprodajnih objekata. Asortiman Metalac Marketa Podgorice čini više od 2000 artikala. Pored toga, bavi se trgovinom na malo i robama široke potrošnje iz programa Beko, Gorenje, Alfa-plam Vranje, LG itd.