+382 20 662-580, +382 20 662 590

U ŽELJI DA UPOTPUNI ASORTIMAN PROIZVODA ZA KUHINJU I KUPATILO, KOMPANIJA METALAC TRŽIŠTU JE PONUDILA PROGRAM SLAVINA AQUABI. ASORTIMAN SLAVINA OBUHVATA TRI LINIJE SLAVINA ZA KUHINJU I KUPATILO – PLATZ, SURF I ECO, A U PONUDI SU SLAVINE ZA LAVABO, BIDE, KADU I TUŠ KADU I SUDOPERU.


Metalac veliku pažnju posvećuje pitanjima društveno odgovornog poslovanja, o čemu svedoče i brojna priznanja i nagrade, od posebne važnosti je zdravstvena ispravnost proizvoda. U sastavu tela slavina AQUABI bakar učestvuje sa oko 60% čime se obezbeđuje visok kvalitet legure. Zakonom dozvoljen sadržaj olova u leguri je 3%, a kod slavina AQUABI sadržaj olova ne prelazi 2%.

Zdravstvenu ispravnost slavina AQUABI garantuju rezultati fizičko hemijskih ispitivanja sprovedeni u akreditovanim laboratorijama u Srbiji. Utvrđene vrednosti migracija teških metala daleko su ispod referentnih i zakonom propisanih vrednosti, tako da su slavine AQUABI potpuno u skladu sa zahtevima Pravilnika o uslovima u pogledu zdravstvene ispravnosti predmeta opšte upotrebe koji se mogu stavljati u promet. U slavine AQUABI ugrađuju se SEDAL keramički mešači, koji obezbeđuju precizno mešanje vode i dugovečnost proizvoda.

Garantni rok na telo slavine iznosi pet godina, a na keramički mešač dve godine.

 

Upoznajte se sa asortimanom proizvoda Aquabi.

Kontakt

 • icon
  Adresa: Podgorica, Simona Ivanova 1,
  (na izlazu iz Podgorice na magistrali prema Baru i Petrovcu)
 • icon
  Tel : (+382) 20 662 580, (+382) 20 662 590, (+382) 69 322 384
 • icon
  Radno vrijeme : Ponedeljak - Petak: 8 - 16 pm

O nama

Preduzeće Metalac Market Podgorica d.o.o. je trgovinsko preduzeće u okviru Metalac Grupe. Osnovna djelatnost preduzeća je uvoz i prodaja robe iz asortimana pod robnom markom Metalac i trgovačkom markom Sigma na tržištu Crne Gore, putem veleprodaje i sopstvenih maloprodajnih objekata. Asortiman Metalac Marketa Podgorice čini više od 2000 artikala. Pored toga, bavi se trgovinom na malo i robama široke potrošnje iz programa Beko, Gorenje, Alfa-plam Vranje, LG itd.